6ο Σετ Ασκήσεων – Μηχανική Στερεού Σώματος

Δημοσιεύω το 6ο Σετ Ασκήσεων για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Το Σετ περιλαμβάνει ασκήσεις Β,Γ,Δ θέματος σε όλη την ύλη της Μηχανικής Στερεού Σώματος. Οι ασκήσεις είναι επιλεγμένες από το study4exams. Τις προτείνω σε όλους, αρκετά καλές για μια πρώτη επανάληψη στο Στερεό!

6ο Σετ Ασκήσεων – Μηχανική Στερεού Σώματος

4 comments on “6ο Σετ Ασκήσεων – Μηχανική Στερεού Σώματος

 1. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Άμα κάνω αντιγραφει και επικόλληση των ασκήσεων από studyforexem, σε ένα άλλο site, παραβιάζω πνευματικά δικαιώματα?

  Ποια πρέπει να είναι η διαδικασία έτσι ώστε να δημοσιεύσω τα θέματα του στη δικια μου ιστοσελίδα χωρίς να παραβιάσω τον νομο

  Μου αρέσει!

  • Καλημέρα,

   εγώ στα περυσινά μου Σετ Ασκήσεων για την Γ Λυκείου το έγγραφα στην πρώτη σελίδα ότι πηγή είναι το study4exams. Φέτος επειδή χρησιμοποίησα ως βάση το περυσινό υλικό με κάποιες προσθήκες και τροποποιήσεις δεν το ανέφερα. Γενικά εγώ σε ότι δημοσιεύω από άλλο site κάνω αναφορά της πηγής μου. Ειδικά για το υλικό του study4exams έχω προσπαθήσει από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του να το «διαφημίσω» σε μαθητές και συναδέλφους, γιατί έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s